Kezdetek tesztekkel

Először is köszönöm, hogy ezidáig eljutottál, hogy rászánd magadat arra, hogy a lelkitársaddal kapcsolódni szándékozol. Az, hogy bennem megbízól azt nem kell kiemelned, mivel teljesen meg fogom változtatni a ruhatáradat, s az rajtad múlik, hogy ezt mikor teszed meg. Legfontosabb a Bizalmi Tartás visszaszerzése, sokaknak semmit nem fognak mondani a tesztek, de neked sem kell kitöltened, csak el kell gondolkodnod rajta, hogy valójában melyik vonatkozik rád. Még annyit, Krisztinának foglak hívni itten, a félrevezetett lelkitársam miatt, s így nem mondhatják azok, akik annyira várják, hogy mellettem legyen dr. Nagy Krisztina személyesen, hogy nem foglalkozok vele, nem akarom, hogy jelenlegi állapotában kapcsolódni tudjon. Van benne valami, mivel elég sok segítségét szüntettem meg, mivel nem vettem észre, hogy egyáltalán felfogta-e volna, hogy tulajdonképpen az az ő segítsége is. Erről ennyit, nem fogom erőltetni, hogy csináld meg ezt, vagy azt, arra ott van a lelkitársaddal közös álmok, melyről bizonyára tudnál beszélni, de kezdjük tiszta lappal, mintha nem lennél annyira eltájolva, ennyi bizalmat szerintem megérdemelsz. S akkor kezdjük a felvezetést. Egy kérdés, 4 válaszlehetőség, egyik neked segítség, csak tudnod kell, hogy melyik.

1. Mi a legfontosabb a lelkitársi egységben!
a.) a földi testünk
b.) a lelki testünk
c.) mindkettő
d.) a szellemi testünk

2. Mi az a pont az arcodon, amelyik a személyiségedet hordozza?
a.) a hajviseletünk
b.) az egészséges fogazatunk
c.) a homlokunk
d.) a fülünk tisztasága

3.) Mennyire számít neked a személyiség?
a.) lelkitársam személyisége egyező szinte
b.) munkatársaim véleménye egyező szinte
c.) barátaim véleménye, az én véleményem is
d.) idegen személyiség, mégis lelkitársam

4.) Arcod hogy látszik?
a.) fénylik
b.) krémmel fénylik
c.) spirállal fénylik
d.) nem tudom

Itt a teszt, használd fel a javatokra, nem kell kitölteni, s nem kell azt elgondolnod, hogy tulajdonképpen melyik illik az én lelkitársamra, mert annyi ereje van, hogy álmodban pofon vágjon. Tehát csak a javatokra használd fel, ha érzem, hogy készen állsz a következő teszthez akkor itt megleled a folytatást. Ha arra van szükséged, mint amit a lelkitársam nem szeret, de mégis átsegítelek vele akkor megteszem, ha megadatik, s szükségesnek vélem. Még talán annyi Sopron-Bakonycsernye nekem 360 kilométer, de Bakonycsernye-Sopron az csak 177 kilométer, neked meg csak 4 kilométer kerülőt kellene tenned, hogy kapcsolódni tudjál a lelkitársaddal, mégse vagy képes megtenni, mert a múltban elkövetett tetteid fogságban tartanak.

Róla andre

blog.hu/user/869474 blog.hu/user/870746 http://blogger.hu/user/170038 https://www.blogger.com/profile/04913511731763672942 https://plus.google.com/116812610149169792129 https://twitter.com/andrelowoa https://twitter.com/andre_lowoa