Január 10-én folytatjuk, ha előtte fel nem ébredsz, hogy már képes vagy személyesen szemtől szembern is elfogadni a segítségnyújtást.

Míg az évvégi záráson nem vagyok túl, addig ajánlom a figyelmedbe ahol meglelhetsz, felkereshetsz, mivel 9-éig onnan nem nagyon mehetek el, annyi összesítőt kell áttekintenem, s persze már zajlik a 2015-ös esztendő, ami napi 5 órát biztosan elvesz a zárlati intézkedésekből. Egyik zárás augusztus 3-nál, másik szeptember 16-a körül, harmadik november 24-nél, negyedik november 30-nál tart jelenleg. S vannak csoportok amelyik szinte április óta nincsenek aktualizálva, de ezt csak akkor lehet, ha már a másikaknál nem leszen hiány, mivel ezeknek kellene legfelül lenniük.

http://kepkezelo.com/images/ec0s8up3hmft1a8pmdd7.gif

Először is a tények, téged a lelkitársad szülei nem fogadnak el a múltad miatt, pedig már édesanyádat is fogadták, de téged nem akarnak, mivel szerintük Balázs fiúknak a mérnökkisasszony legyen inkább a felesége, mint te, pedig már mennyire visszairányzottál arra az útra ahonnan a munkatársaid letaszítottak annyiszor. Tudnák úgy segíteni, hogy beszélek én személyesen a lelkitársad szüleivel, bár akkor talán meglelheted azt a lehetőséget, amivel bizonyítani tudod, hogy abból a szennyes életből te a lelkitársad mellett vele képzelvén akarod életedet hátralévő részét leélni. Már érezvén tudod a rossz beidegződésed mekkora felelősséggel jár, helyt tudsz állni ha ezt a hátad mögött hagyod, s a kísértéseknek ellenállsz. Már rájöhettél, miért voltál annyiszor átadva másnak, hogy ő segítsen személyesen, így tudod az okokat, bizonyára ezáltal is ellen tudsz állni a múltad emlékeinek, amelyek bármikor felsérthetnek, ha a közös útatokról a világ felé fordulsz. Még talán annyit, ne kérdd tőlem még egyszer, hogy keressem fel a mérnökkisasszony lelkitársát, hogy neked könnyebb lehessen az egységben szerepet vállalni a lelkitársaddal. Nem tehetem meg, csak azt tehetem amit megengednek azért, hogy az egység helyreálljon, s megszilárduljon.

Másodszor ilyenkor kellene a lelkitársadnak, Balázsnak egy egy expozét írnia, melyben megerősít s megszilárdít. Az, hogy minek kellene lennie ebben az expozéban, azt már bizonyára elmondta neked, mert valamilyen úton-módon kierőszakoltátok egymásból, mert egyre többet és többet igértetek egymásnak, míg helyre nem tettétek az egységteket az egységben. Lehetne írnóm, hogy jóval előbb vele mellette, de most inkább egy újabb helyzetgyakorlat következik. A helyzetgyakorlatot nem tudjátok megúszni, mivel mindketten felsértettétek egymást, csak éppen nem engedték meg, hogy ezt személyesen összekovácsoljátok. Tudjátok, mit követtetek el egymás ellen, akkor gondolkodván elmélkedjetek róla, hogyan tehetitek ezt a legkevesebb áldozat által a leghatározatabban az egységben. Az amit írván mondtál arra egyetlen oka van, hogy nem vállalkozok, ez pedig a szőkeséged, amivel képes vagy előhozni a bestiát, ami a legnagyobb ellenfelünk egyike. Ne mondj olyat, s nem igér olyant amit nem vagy képes felfogni, ha majdnem lelkitársam lennél nem tudnák kitérni kérésed elől, mert nem tehetném meg azon az úton, legyen elég ennyi, majd a lelkitársaddal, Balázzsal majd szépen megbeszéled, ha megadatik számodra az egységtek személyes felépítése. Rosszull döntöttél amikor, amikor azt mondtad, hogy felkészülsz, s majd felhívód, mint ahogyan rosszull tettél akkor, amikor azt mondtad, hogy a feleség is kell az esküvőre, ezzel lényegében magad okoztad azt amivel majdnem 10éve egyre mélyebbre sodrodsz. Igazából az lenne a célszerű, ha minden nap Balázs leveleivel foglalkoznál, Balázs honlapjain keressél olyan pontokat, amellyel minél előbb leszel képes kapcsolódni a lelkitársadhoz, de siessél mert a mennyeiekkel nem érdemes játszani, mivel előbb utóbb megkapod az ellentételezést.

26wc4srjz8gjirso8l8.gif
Folytatás akkor, ha megérted a lényegét, a fenti képnek, mert másképpen állandóan kifogásokat keresel arra, amire mások azért vezetnek, hogy ne tudjál kapcsolódni a lelkitársadhoz. Nehéz lesz megérteni, de talán segíthet neked a kesztyűs helyzetleírás: A férfi a jobb, a hölgy a bal kezeden lévő kesztyű. A két kesztyűt hüvekujjadnál érintsd légy szíves össze, az a helyzet amikor egységben vagytok személyesen a lelkitársaddal. Mivel ez nem így van, ezért kérlek szépen annyira emeld fel mindkét kezedet, amennyire képes vagy rá, a lényege, minden újjad a lehető legnagyobb távolságra legyen. Ha ezzel megvagy, akkor már érted a lényeget, megérted, hogy miért történtek azok az események, amelyek összességében a segítségetekre lettt volna, ha észrevettétek volna, kik azok akik ellenetek szánt szándékkal tevékenykednek, ŐKET KERÜLJÉTEK! Őket kerüljétek, minden esetben addig, míg egységben személyesen meg nem erősítitek egymást. Lehetne mondani, hogy Balázs szülei lelkitársi egységben vannak, de te sajnos ezt is ellőtted a kísértésbe ejtéseiddel, s nem vetted észre, magad ellen tettél elég alaposan, mivel Balázs szüleinek segítségére nem számíthatsz addig, amíg Balázzsal teljes egységben fejlődtök, erre pedig látok lehetőséget, de nem Olivia és Kristine személyes segítségnyújtásával, keressél inkább meg olyat akit nem kísértettél meg olyan mélyen, ahogyan Istvánt. Hogy érthessed miért van bajom Oliviával, akkor kérdezzed meg tőle kérlek, hogy miért küldött Kimhez, aki tudtommal férjezett és hasonlókat elkövetett mint te magad, sőt még durvábbakat, s erre annyira büszke, hogy lépten nyomon belébotlok.

Róla andre

blog.hu/user/869474 blog.hu/user/870746 http://blogger.hu/user/170038 https://www.blogger.com/profile/04913511731763672942 https://plus.google.com/116812610149169792129 https://twitter.com/andrelowoa https://twitter.com/andre_lowoa