Nem az a fontos mikor indul, hanem az hogyan tudjátok alkalmazva felhasználni

http://kepkezelo.com/images/cvu0xg73ra2quhvrogu4.jpg

Többen vagytok akik már várják, akkor elmondom amit el lehet mondanom. Nem fog számítani amit tanultatok, ha ellentétes az egyetlen igazsággal. Sőt nem is fogjátok megérteni, mint ahogyan sokatok még azt sem fogta fel, hogy a nyomaban.5mp.eu a legnagyobb segitség annak akit, mellémrendeltek. Többet meg minek mondjak róla, ha felismeri a lehetőségét, akkor jobb lenne, ha aki ellene tett, odamegy szépen személyesen hozzá, és felfogja azt amit nem jegyezhetek meg, de az események során ennek meg kell történnie, mert nem leszen képes személyesen mellémállni, ilyen hasonlót fogtok ti is kapni, a két szélső számláló megegyezik, akkor indul, s akik képesek felfogni tetteik és cselekedeteik következményét, gondolataikat és elvesztegetett idejüket azok érteni fogják, mert megadik számukra annak a felismerése. S tudni fogják, hogy csak eszköz vagyok annak a kezében aki megadja számunkra a lehetőség felismerését, a gonosz bűntől duzzadó cselekedeteink megbocsátását, a tetteink melyet csak elhatároztunk, de kételkedtünk aggodalmaskodtunk abban aki csak a javunkat akarja, aki annyira szeret bennünket, hogy életét adta, hogy kiengesztelje Abbánkat.

Egy kis előzetes: http://kephost.com/images/2014/07/25/bloggif_53d1e5ef4c073.gif Mit jelent? Mit határoz meg, s mi a viselkedésének az okozata?
Vagy miért nem elfogadható a hölgy ruházata? Mi az ami bizonyítja a tetteinek következményét:. Érdemes lenne továbblátni is, de inkább próbáljátok beleképzelni a helyzetbe magatokat http://kepkezelo.com/images/lj3ppswjk4yfdy2992e9.gif A háborút nem én kezdtem, a harcot mindannyiunknak kell fel vennünk, mivel ezek a évek az utolsó idők Z szakasza.S tudjátok, úgye tudjátok én már elindítottam volna 2008. április 5-én amikor el kellett volna vennem a jegyesegyetlenemet, akit amazok koholt vádakkal megakadályoztak, akik pedig tudják hol kellene lenniük, segítsék azokat akik segítségükre szorulnak. A helye pedig az a 83221 látogatottságú honlapunk leszen, ami eltünt a rendszerünkből, de visszaadták, azaz a http://www.andre.sokoldal.hu

Nem kell mondani amit tudok, nem kell érzékeltetni, hogy nagy szükség lenne rá, amíg a két szélső számláló meg nem egyezik addig nem indul még akkor sem, ha megtörténik, aminek oly régen meg kellett volna történnie. Amely testvérem nem képes türelemmel várni, az majd idővel rájöhet, hogy miért várom az engedélyt, s ha megakarjátok sietetni mondok pár országot, induljatok Barbadosról, Belizéről, Beninről, Britt Virgin-szigetekről, Burmából, Guadalupéről, Guamról, Jamaicaból, Kelet-Timorról, Kongóból, Kirgizisztánból, Makaóról, Malawiról, Monacoból, Reunionról, Surinameról, Szudánból, Tanzániából, Ugandáról, Új-Kaledóniáról, Üzbegisztánból. Azt pedig tudjátok testvéreim, hogy ahhoz oda kellene valamelyikötöknek látogatni, ha megadatik számotokra annak a lehetősége, így olyan mininális az esélye annak, hogy meghatározzátok mikor kellene annak indulnia, amely 2008. április 5-én elindult volna, ha megtörtént volna aminek meg kellett volna történnie.

Róla andre

blog.hu/user/869474 blog.hu/user/870746 http://blogger.hu/user/170038 https://www.blogger.com/profile/04913511731763672942 https://plus.google.com/116812610149169792129 https://twitter.com/andrelowoa https://twitter.com/andre_lowoa