Pár gondolat a FEMEN újabb botrányos akciója kapcsán

Női egyenjogúság. Már önmagában a kifejezés is degradáló az emberiségre nézve. Azok a zsidók, akik ezeket a szervezeteket megalakították és a mai napig üzemeltetik, eleve ezzel a szándékkal hozták létre. Lealacsonyítani, megalázni, eszközzé hazudni az embereket.

Azok az emberszerűek, akik ezeket az európai ember szintjén jogosnak ítélték meg, valószínűleg fogalmuk sincs az európai kultúráról. Nem olvastak Csokonait, sem Shakespeare-t, sem más egyebet. Európában ugyanis a NŐ (így csupa nagybetűvel) az idők kezdete óta nagy becsnek örvend. Tisztelik, az ünnepeink gyakran magáról a nőiességről, a termékenységről szólnak. A görög és a római istenek között szép számmal voltak nők. A kereszténység a maga Szűz Mária kultuszával szintén megteremtette a nőiség, az anyaság tiszteletét. Ha elolvassuk nagy vezéreink, királyaink, vagy feleségeik leveleit láthatjuk, micsoda szeretet és tisztelet övezte a nőt. Nekem elég ha saját családom régi megmaradt leveleit veszem elő – háborús levelezéseket – ugyanezzel találkozom, pedig falun élő pár voltak egyrészről.

Attól a pillanattól, amikor kitalálták a női egyenjogúságot, nincs női egyenjogúság. Azóta a szabad nő egy kurva, nem több mint árucikk, a szingli pedig semmi más, mint a város szajhája. Kaptak nőnapot, miniszoknyát, munkahelyet a rabszolgatelepeken, csak egyet nem kaptak, tiszteletet.

Az utóbbi időkben nagy port kavart ügy volt a punk zenekar ügye az orosz választások környékén. Ahol 4 ribanc úgy gondolta, a feminizmus jegyében, a szabadosságuk bármit megengedhet nekik. Most a Szent Péter téren vetkőzött le egy feminista, kifigurázva a pápaválasztási ceremóniát, meggyalázva az egyházat és annak szent helyeit. Tegye, mondhatnánk, csak hogy az ilyen eset közerkölcsöt sért és igencsak elfelejtette már az emberiség, mi is az a közerkölcs, és azt bizony meg is lehet sérteni.

A feminizmus elhozta a nők számára azt a világot, amit a nőnek az ördög szánt, beteljesítve így megalkotóinak sátáni voltát. Nincs szeretet, nincs tisztelet, sem megbecsülés. Van helyette csöpögős egynapos Valentin nap, és szexuális szabadosság. Lehet vetkőzni, meztelen fotókat készíteni közterületeken, és felhasználni a nőt, mint egy reklámtárgyat, eladni, mint a különböző ipari hulladékokat, legyen az autó, vagy egy mikrosütő. Hogy mi köze van ezekhez a mezítelen nőnek nem tudni, de eladja a sok szemetet. A nő tehát szexuális tárgy lett, dolgozó munkagép, reklámtárgy, jólkeresők esetében státuszszimbólum, vagy mint cicababa, csak éppen ember és anya nem. Hát kell ilyen világ? Kell a fenének. Pontosan olyan világ kellene, ahol nem mondják, hanem megélik a nők a nőiességet, az anyaságot, ahol a nő nem hanyagolja el a családját és a gyerekeit, ahol erős, erkölcsös és összetartó családok élnek, az egyének erős családokat, a családok erős közösségeket, a közösségek erős nemzetet alkotnak. Ehhez pedig nem kellenek degenerált kinézetű cionista vezetőkkel ellátott feminista agyrémek. Ehhez változás kell….

Kemény Gábor

Róla andre

blog.hu/user/869474 blog.hu/user/870746 http://blogger.hu/user/170038 https://www.blogger.com/profile/04913511731763672942 https://plus.google.com/116812610149169792129 https://twitter.com/andrelowoa https://twitter.com/andre_lowoa