Egység az egységben felé

Egy elég érdekes beszélgetésem volt nemrégen, a lényege olyan aki ha megérti, többet soha de soha nem akar tenni a lelki egység ellen, inkább minél előbb mindenféleképpen zárni az egységben, s onnan segíteni másokat, akik hasonló cipőben járnak, mint amikor ő(k) megkapta(k) azt a segítséget ami egymás karjai közé vezetve egységbe az egységben. Megjegyezte aki nem tartja tiszteletben ami köztudomású -mégha csak hallomásból tudja-, mint ahogyan ő is felfogta annak idején, a lelki egység ellen soha de soha nem szabad tenni, mivel akkor az ő lelki egysége ellen tesz. Arra is utalt, mit kellene tennie a lelkitársamnak, de ha azt leírnám, akkor valószínűleg valamelyikünket egyre távolabb taszítanák, amire jelen esetben nekem-nekünk nincsen szükségem-szükségünk. Többet pedig egyetlen okból kifolyólag nem írhatok, mivel hivatkozni itten nem akarok arra a rendszerre, amely minden keretek között a lelkitársamat bármilyen helyzetben bármiféleképpen hozzám vezetné, ha rájönne arra mit kellett volna már tennie, hogy ezek és azok ne akadályozzanak bennünket az egység felé vezető szűk, meredek ösvényen.

Elgondolkodtam azon, mi lenne ha Mohácson fénykeresztet állítanának fel, mi történne vele és ha megtörténne ugyanaz mint anno Sopronban, akkor bizonyára felébredne az emberiség. Továbbgondolkodván állítólag tegnap felfedte az az erő magát, a hamis világforradalom kezdetét vette, az információt le kellene még alaposabban ellenőrizni, de bizonyára találnák érvet és ellenérvet, s akkor egy nem várt folyamataként találnák valamit, ami százszázalékosan bebizonyítaná, így meghagyom számotokra, aki tud ezzel az információval kezdeni valamit, annak ugyanis megtalálom a jegyzetei között.

Róla andre

blog.hu/user/869474 blog.hu/user/870746 http://blogger.hu/user/170038 https://www.blogger.com/profile/04913511731763672942 https://plus.google.com/116812610149169792129 https://twitter.com/andrelowoa https://twitter.com/andre_lowoa