A női test: szentély vagy szemétdomb?

“… Az említett történet csupán egy a számos esetből, amelyekről nőgyógyászoktól halottam különböző városokban. Sok súlyos állapotban levő nőt szállítanak a sebészetre is, mivel mindaddig nem lehet tudni, miről van szó, míg a műtőben fel nem nyitják a

Nincs szükségünk hosszú orvostudományi tanulmányok végzésére, hogy megértsük: nemegyszer egészségünk, sőt életünk elvesztésének oka éppen a bűn.

Nemrég egy nőgyógyász ismerősöm mesélte, hogy műtött meg – sebész kollégájával – egy asszonyt, akinek a méhében egy kígyó alakú dróttal átszőtt műanyagot, ún. SPIRÁLT talált. A műtét folyamán több mint másfél liter gennyes folyadékot távolítottak el a beteg hasából, a tömeges összenövések miatt alig tudták megkülönböztetni a húgyhólyagot a belektől. A műtét után a sebész megjegyezte: „a spirál beültetése bűntettnek számít”.

Az említett történet csupán egy a számos esetből, amelyekről nőgyógyászoktól halottam különböző városokban. Sok súlyos állapotban levő nőt szállítanak a sebészetre is, mivel mindaddig nem lehet tudni, miről van szó, míg a műtőben fel nem nyitják a hasat.

Amikor pedig egy nemzetnek az anyaméhét teszik tönkre, elpusztítják annak létét, fennmaradását is kockáztatják.

A női test arra hivatott, hogy a Szentlélek temploma legyen, szentély, amely őrzi és ápolja a gyermek életét, amikor az még a legkisebb és legvédtelenebb. Azoknak a nőknek azonban, akik a spirál, az anti-bébi (gyermek-elleni) pirulák és más terhesség ellenes eszközök mellett kötelezik el magukat, a testük nem templommá, hanem a népirtás (genocídium) és a népöngyilkosság (geno-suicidium) eszközévé válik. A vegyipar szeméttelepe, kisfiúk és kislányok ravatala, sírja lesz belőle.

A korai béta HCG terhességi tesztek kimutatják, hogy a szexuális életet élő nő a spirál használatával is egy év alatt többször teherbe eshet.

Ugyanez állapítható meg a különböző anti-bébi pirulák és hormon tabletták használatánál is, amelyeket a halál ipara vet be a gyermekek elleni háborúban.

Sajnos a spirálok, pirulák és más eszközök használata miatt az anyaméh elidegenül a gyermek befogadására és a magzat nagyon sokszor már a megtermékenyülés első napjai után – meghal. A menstruáció elmaradása be sem következik, sőt a magzat halála előidézte vérzést a nő természetes menstruációnak veszi, miközben terhes volt.

Sokkal többet és sokkal gyakrabban kellene beszélni az anti-bébi pirulák, minden különböző magzatelhajtó eljárások, még a mesterséges megelőzés, a sterilizáció és a mesterséges megtermékenyítés ellen is.

Nem csak halálos bűnről van itt szó: hiszen ilyen komoly egészségi–társadalmi probléma fölött még a magukat vallástalannak valló emberek sem hunyhatnak szemet.

Az óvszerek reklámozói ilyen módon nagymértékben támogatták az erkölcstelenség, a paráznaság elterjedését, amely aztán előidézte a nemi betegségek elterjedését, pl. az AIDS-ét.

A pápai tanács a családokért dokumentumában (1995) többek között ez is olvasható:

„Ilyen értelemben a szülőknek el kell utasítaniuk az ún. „safe-sex” („biztonságos-sex”) vagy „safer-sex” („biztonságosabb-sex”) – veszélyes és erkölcstelen politikát, amely azon a csalóka elméleten alapszik, hogy az óvszer megfelelő védelmet nyújt az AIDS ellen. A szülők viszont a fiatalokat állandóan neveljék az önmegtartóztatásra a házasságon kívül, valamint a házastársi hűségre a házasságban, mint egyetlen igazi és biztonságot jelentő eszközre az ilyen fertőzés ellen”

Az óvszerek használata által nagyon sok betegség vihető át, ilyenek a humani papiloma vírus, amely akár méhrákot is előidézhet, a Chlamidia Trachomatis, szifilisz, herpes genitalis stb. Mindazonáltal, ha fel is találna valaki a jövőben olyan óvszert, amelynek használatával nem terjednének a betegségek, a bűn terjedésétől nem óvna meg senkit. A bűn valójában itt a legsúlyosabb probléma.

Néhány évvel ezelőtt az Egyesült Amerikai Államok különös törvényt hoztak, olyan oktatási módszer bevezetéséről az iskolákban, ahol nem buzdítanak sem a fogamzásgátlás sem az abortusz szerek használatára, hanem a házasság előtti és a házasságon kívüli kapcsolatok káros hatását mutatják be. Ez az ún. „abstinence-only education” („nevelés csak önmegtartóztatásra”), amely az önmegtartóztatást helyezi előtérbe.

Irán így érte el, hogy 1979-1997-ig – 18 év alatt – megduplázódott a lakosságának száma.

Mi történik nálunk? Be kell végre ismernünk, hogy az embereket éveken át félrevezették. A nép áldozatává vált azok viselkedésének, akik az egészségügyben, oktatásügyben, nyilvános médiában dolgoztak, valamint az állami hatalom politikája nyomán a téves nevelésnek ők maguk is áldozatai lettek. Kérdezem, mikor fognak már a felelős személyek magukhoz térni és megbánni mindazt a rosszat, amivel elárasztották az emberek szívét. A bűn támogatása helyett az embereket a gyermekek és a család szeretetére, elfogadására kell ösztönözni. Bátorítani kell őket a házasság előtti tisztaság megőrzésére, a házasságra és a házassági hűségre.

Matematikai tény, hogy az átlag kétgyermekes család nem elég egy nemzet fennmaradásához, hiszen bármi történhet a kettő közül az egyikkel: kiderülhet, hogy kettejük közül egyik terméketlen, meghalhat még gyermekkorában vagy házasságot sem köt. A szülőket meg kell győzni arról, hogy minden új gyermek Isten ajándéka, hogy a család számára nem veszteség, hanem nyereség és öröm forrása.

Gyakran kellene olvasni XI Pius pápa “Casti Conubii”, valamint VI. Pál pápa “Humanae Vitae” c. dokumentumait, illetve “Donum Vitae –”Az élet ajándéka” c. A Hit terjesztési tanács levelét. így talán még érthetőbbé válna, hogy nem csak a terhesség-megszakítás, hanem a fogamzásgátlás, a sterilizáció és a mesterséges megtermékenyítés is (mint pl. a lombikbébi program) halálos, súlyos bűnt jelentenek.

Komoly és igazolt esetekben elfogadható a házastársak önmegtartóztatása a feleség termékeny napjaiban. Ezeket a napokat természetes módszerek segítségével a Billings-módszerrel és más hasonló simpto-termikus módszerekkel lehet megállapítani. szexuális életet nem szabad gyakorolni a házasság előtt sem házasságon kívül. Isten megszenteli a keresztény házasságot egy áldozópap által. A keresztény házasság így Isten kegyelmét közvetíti és felbonthatatlan mindaddig, amíg a házastársak egyike meg nem hal.

Láthatjuk, hogy nagy szükség van az erkölcsi megújulásra, ami magába foglalja a bűnökkel való szakítást. Ilyen módon javulni fog a népszaporulat; boldog házasságok lesznek, az emberek pedig egészségesebbek.

Kiadja: Dr. med. Antun Lisec, Požeška u. 11, 34335 Vetovo, Horvátország – Croatia

Tel.-fax: +385-34-313-722. Mobitel: +385-91-571-28-56. e-mail: antun.lisec@globalnet.hr

Róla andre

blog.hu/user/869474 blog.hu/user/870746 http://blogger.hu/user/170038 https://www.blogger.com/profile/04913511731763672942 https://plus.google.com/116812610149169792129 https://twitter.com/andrelowoa https://twitter.com/andre_lowoa